Halloween

10 11 2008

Megkésve bár, de szentelnék egy rövid beszámolót a Halloween éjszakáján történteknek. 🙂 Azt bizonyára mindenki tudja, hogy itt kicsit nagyobb figyelmet szánnak ennek az “ünnepnek”, mint otthon, a felkészülés, rendezvények és a kiöltözés kb a karácsonyi és a szilveszteri felhajtással egyenértékű.

Mindenki maskarát ölt, erre a napra szörny vagy szuperhős lesz belőle még a munkahelyen is. Arvin munkatárammal átharcoltunk magunkat az aznapi megpróbáltatásokon, legyőztük Xerxész csapatait, majd elmentünk elásni a kincset a kalózhajóval.

Munka @ Halloween
Munka @ Halloween

Mire hazaértem munkából, már tömegek jártak az utcán a szokásos “Trick or treat” hagyománynak megfelelően. Nem lepődtek meg, mikor egy spártai harcos nyitott ajtót, viszont azonnal cukrot követeltek. Minden gyermek csak egyetlen darab cukorkát kapott, de így is alig egy óra alatt annyian jöttek hozzánk, hogy a harmadik zacskó cukorka is elfogyott.

Trick or treat
Trick or treat

Mivel az édesség készletünk leapadt, viszont infinite sör hüldögélt a hűtőnkben, én kaptam volna az ötleten, hogy adjunk sört az érkező vendégeknek, ha már csokink nincsen. A többiek hamar meggyőztek, hogy elég gyorsan jönne a rendőrség, ha egy sörös dobozt találna az anyuka a kisgyermek cukorka-gyűjtő zsákjában, így hamar elvetettünk a remeknek tűnő ötletet.

Viszont otthon bevezethetnénk ezt a hagyományt! Ahol ég a villany, oda be lehetne csöngetni Halloween éjjelén, és egy sörrel vagy egy kupica pálinkával fogadnák a kedves vendéget. Megiszod, majd jön a következő ház… Szerintem tök jó lenne 😀

….

Mikor már kellően későre járt, betereltük a spártai sereget a kalózhajónkba (Ford) felvettük a kalózkapitányt (Arvin) és egy sebészt, majd felderítettük San José térségét. Az egész hangulat valami fantörpikus volt. Nézzük csak meg milyen sor állt egy-egy szórakozóhely előtt:

Egészen véletlenül rengeteg celebritás választotta ugyanazt a szórakozóhelyet, mint mi:

Cowboy
Cowboy
Szuperhős és szuperszörny
Szuperhős és szuperszörny
Borat
Borat
P Diddy
P Diddy

...
Captain-girl
Captain-girl
Giant Monster
Giant Monster

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: