Shocktoberfest

3 12 2008

Valahogy ritkán jutok el színházba. Múlt szombaton viszont Örs meggyőzött, hogy menjünk be a városba, és tekintsük meg a Thrillpeddlers nevű társulat horror darabjait.

Elemental horror

Elemental horror

Be kell valljam, pozitívan csalódtam. Már a színház épülete és az ott dolgozó emberek is nagyon jó hangulatot teremtettek, az előadás pedig teljes mértékben tetszett. A humor és brutalitás megfelelő kombinácija eredményezte, hogy mindenki végigröhögte a darabokat, miközben elborzadtunk a látványtól. Az első mű (egy Alaszkában a semmi közepén balesetet szenvedő felfedező-csoportról) a következő mondatokkal kezdődött:

– Ez volt a nyolcadik.
– Az utolsó?
– Az utolsó kutyánk.
– Holnap valami új élelmet kell találnunk, különben nem fogjuk túlélni.

Volt minden, ami kell: ember darabolás, ‘nal-plug’, repkedő sárkányok, sok-sok fegyver és vér. A mellettem lévő nézőt egyenesen beterítette az egyik nagyobb vérfröccs, szerencsére én megúsztam.

Örs és az egyik túlélő

Örs és az egyik szereplő

A bejáratnál véres ruhában szaladgáltak, a jegyszedő enyhén Drakulára hajazott, a pultban pedig Heinekent mértek, persze a pultos nem egy pincér hanem egy hóhér volt, aki bárddal csapta le az üveg kupakját.

A hátsó sorokban a mozgó padokon ülök egyedi élményben részesülhettek, míg mi, akik a színpad szélén foglaltunk helyet közelről tapasztalhattuk az eseményeket.  A történeteknek jó vége lett, persze nem sok túlélővel. A doki szerencsére megtalálta az elveszített orvosi felszerelést, gondolhatjátok, honnan kerültek elő, és mennyi vér árán. 😀

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: