Az utolsó vacsoránk

2 04 2009

A Field Tripnek is vége kell legyen egyszer, így elérkeztünk az utolsó közös esténkhez. Amicis meglepett minket egy elég extrém programmal: hastánc est a vacsi közben, majd salsa est a vacsi után 😀 Ismét megkaptunk a szokásos instrukciót az ofö-től.: “Minimum két ital mindenkinek! Minimum! … Akarom mondani, maximum!”

Megint majdnem elkéstünk, mert megint eltévedtünk. Szerencsére a GPS korrigálta az útvonalat, így épp nem maradtunk le az előételről:

Megérkezett az előétel
Megérkezett az előétel

Mindenki lelkes falatozásba kezdett,  Örs közben lenyúlta az óriás-steak-emet:

2009-03-20-18-34-15-0103Na jó, inkább visszatulajdonította, miután én aljas módon meglovasítottam, miközben nem figyelt.

2009-03-20-18-33-52-0101

A bor gyorsan fogyott, de még négy palack elfogyasztása sem volt elegendő, hogy egy természetes vigyort összehozzunk:

2009-03-20-17-37-27-0092

A felszolgált étel rendkívül ízletesnek bizonyult, mindannyian lelkesen falatoztunk, miközben a háttérben megkezdődött a műsor.  Nyugisan eszegettünk, egészen addig, amíg a videó második felén látható történések meg nem szakították a lakomát:

Igen, az már a videón is jól látható, hogy az étkezést valami miatt felfüggesztette a társaság. A hiedelem szerint a fiúk nem tudnak egyszerre két dologra koncentrálni, nehéz enni, és nézi egyszerre.  De még a lányok előtt is kihűlt az étel! 🙂 Rég ettem étteremben teljesen kihűlt fogást, hát még hogy mind a 16-an hideg husit együnk! De nem panaszkodom, a mi hibánk volt, hogy nem tudtuk időben befejezni. Mindenki döntse el maga, hogy a mi helyünkben hova öszpontosította volna a figyelmét 😉

Az vacsora csúcspontjáról sajnos nincs videó. Illetve eddig nem jutott el hozzám egyetlen használható audiovizuális anyag sem. Pedig miután a hastáncosok befejezték az egyéni produkciót, a közönséget is meginvitálták, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Elég sok mondat elhangzott ott néhány másodperc lepörgése alatt: az “Úgy sem mersz ki kimenni!” és a “Most lény nagyfiú!” mondatokra tisztán emléxem. Nekünk sem kellett több – Feri, Miki és szerény személyem gondoltuk, megmutatjuk, hogy kell ezt csinálni. A HDj (Hastánc-Dj) hamar kapcsolt – pontosan tudta, hogy ha még pár másodpercet hagyja, hogy a színpondon töltsünk, akkor egy New York-i producer azonnal felfedezi a bennünk rejlő hastánc-fenomént – így inkább lekeverte a zenét. A rendelkezésünkre álló 15 másodperc sajnos nem volt elég; épp hogy a bemelegítésig jutottunk. Viszont a többiek  is eléggé felnőttek a feladathoz, ha nem is annyira, hogy fel merjenek állni az asztaltól és beszálljanak a táncba, de egész ügyesen tudták messziről bekiabálni, hogy “Nyomjátoóóóók!” 😀

Épp lezavarjuk a hastáncosokat a színpadról
Épp lezavarjuk a hastáncosokat a színpadról

Nem, ők sem rajtunk röhögnek :D
Nem, ők sem rajtunk röhögnek 😀

Annak ellenére, hogy nem volt elég időnk érvényesülni, meg kell mondjam, hatalmas ovációt kaptunk. A tapsvihar ugyan nem ért fel a vendégtáncos leányzó (akinek színpadra lépésekor megállt az evéssel az egész étterem) által begyűjtöttél, de valószínűleg csak azért, mert rajta jobb ruha volt: mi nem táncolni készültünk, nekünk nem lógott ki a hasunk. De majd jövőre újra összemérjük tudásunkat!

Immáron fellépés után
Immáron fellépés után

Amicis nagyon frankó programot hozott össze erre az estére! Mikor már távozni szándékoztunk a betevős falatozás után és áthaladtunk a másik termen, akkor vettük csak észre, hogy ott épp a minden héten megrendezett rendkívüli salsa-night van. Ezt is kommentálhatnám jó hosszan, de inkább beszéljen magáért a videó:

HQ link: Katt ide az előző vidó HQ változatához. A HD változathoz a HD gombra kell kattintani lejátszáskor a videó alatt.

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: